Subscribe to the Newsletter for Extra 10% Discount !
 

La Kerastase, credem ca orice tip de par este frumos, indiferent de tipul si textura acestuia. Inclusivitatea este o valoare fundamentala pentru noi si asigurarea ingrijirii profesionale de lux pentru toate tipurile de par este misiunea noastra. Vrem sa oferim tututor femeilor posibilitatea a-si manifesta propria lor frumusete.

Prin Curl Manifesto, sarbatorim toate tipurile si texturile de par si continuam ambitia noastra de a oferi cele mai bune produse si servicii profesionale de lux pentru ingrijirea parului pentru toate femeile.

Parul cret este cel mai solicitant dintre toate tipurile de par. Necesita un tip de ingrijire intensiva, de precizie, ce poate fi egalat doar cu pasiune extrema, cercetari stiintifice si expertiza profesionala. Stim ca avem tot ce trebuie pentru a aduce femeilor moderne cu parul cret cel mai inalt standard de ingrijire de lux acasa si la salon.

Am adunat cei mai buni experti in bucle, oameni de stiinta si dezvoltatori care studiaza buclele de ani de zile, intelegandu-le nevoile, dezvoltand si testand tehnologii. De asemenea, am considerat ca este important sa ne unim fortele cu experti din afara organizatiei noastre: coafori si avocati care ne-au deschis ochii la realitate si ne-au intarit cunostintele. Rezultatul este Curl Manifesto: ingrijirea profesionala suprema pentru toate buclele si spiralele.

Curl Manifesto este gama professionala de lux pentru ingrijirea buclelor, care raspunde dorintelor si provocarilor femeilor cu par ondulat pana la cret, foarte cret sau spiralat. Cu o combinatie unica de hidratare, rezistenta si definire, gama ofera o ingrijire intensa tuturor celor trei tipuri de par cret.

Combinatia ingredientelor: mierea de Manuka hranitoare, ceramidele fortificatoare si glicerina se combina perfect pentru a oferi parului cret cu pana la 83% mai multa hidratare, cu pana la 87% mai putin par rupt si cu pana la 81% mai multa definire. In cele din urma, luxul intalneste performanta intr-o gama de ingrijire a parului, care da incredere femeilor sa-si poarte buclele cu mandrie si incredere.

#ManifestYourGreatness