Subscribe to the Newsletter for Extra 10% Discount !

Spray de corp

Set Descending Direction
Set Descending Direction
Intrebari frecvente

Un spray de corp este un produs cosmetic parfumat, sub forma lichida, care are un atomizor si este utilizat pentru a parfuma corpul. Acesta poate contine si particule de glitter.

Tine spray-ul la aproximativ 15-20 de centimetri de piele si apasa butonul pentru a pulveriza parfumul inspre tine. Poti pulveriza pe diferite zone ale corpului, cum ar fi gatul, pieptul, bratele sau parul, insa evita zona fetei, deoarece exista riscul aparitiei iritatiilor cauzate de alcoolul continut de acesta.

Principalul beneficiu al folosirii unui spray de corp este parfumul in care iti invaluie corpul. Astfel, iti va oferi incredere si o stare de spirit mai buna.

Exista parfumuri cu arome florale, fructate, lemnoase, condimentate si multe altele. De asemenea, exista spray-uri care au si sclipici si ofera stralucire zonei in care sunt aplicate.

Alegerea unui spray de corp depinde numai de preferintele tale personale legate de aroma. Totusi, citeste cu atentie ingredientele pentru a te asigura ca nu contine ingrediente la care esti alergica.

Principala diferenta este legata de concentratia de uleiuri esentiale si arome. Parfumurile au o concentratie mai mare de esente si persista mai mult timp pe piele, in timp ce spray-urile raman pe piele mai putin timp.