Subscribe to the Newsletter for Extra 10% Discount !

Hair spray

Page
Set Descending Direction
Page
Set Descending Direction
Intrebari frecvente

Spray-ul de par este un produs cosmetic sub forma de lichid, aflat cel mai adesea intr-un tub, care este pulverizat pe par pentru a oferi diferite beneficii parului. Exista diverse tipuri de spray-uri de par, cum ar fi spray-uri de fixare, spray-uri de protectie termica, spray-uri de stralucire si multe altele.

Modul de utilizare al spray-ului de par poate diferi in functie de tipul de spray si de efectul dorit. In general, se pulverizeaza spray-ul de par la o distanta de 15-30 cm de par, tinand flaconul intr-o pozitie verticala sau usor inclinata. Citeste instructiunile de pe ambalaj pentru a afla daca se pulverizeaza pe parul umed sau uscat.

Spray-ul de par poate oferi beneficii ca: fixarea coafurii, protectie terminca inainte de uscare si coafare, stralucire, textura, volum, hidratare sau hranire a parului.

Pentru a alege un spray de par potrivit, ia in considerare nevoile tale specifice si tipul tau de par. Daca ai nevoie de o fixare puternica, cauta un spray care ofera acest beneficiu. Daca utilizezi frecvent ustensile de coafat termice, un spray cu protectie termica este de nelipsit. Citeste pe ambalaj pentru a descoperi daca produsul se adreseaza tipului tau de par. Poti, de asemenea, sa consulti recomandarile stilistului tau de par sau sa citesti recenzii pentru a afla despre experientele altor utilizatori despre diverse spray-uri de par.